ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ε.ΣΥ.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση διεξήχθη η εκδήλωση του Ε.ΣΥ.Δ. με θέμα: «Διαπίστευση στις Πρωτοβάθμιες Δομές Υγείας, ως Ασφαλιστική Δικλείδα Εξασφάλισης Ποιότητας», την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Τεχνών Θεοχαράκη.

pic1-1

Το παρόν έδωσαν οι Υπουργοί Ανάπτυξης και Υγείας, κκ. Άδωνις Γεωργιάδης και Αθανάσιος Πλεύρης, οι Γενικοί Γραμματείς Βιομηχανίας και ΕΣΠΑ, κα Θέμις Ευτυχίδου και κ. Δημήτρης Σκάλκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και πρώην Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, κ. Βασίλης Οικονόμου, η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, κα Θεανώ Καρποδίνη, η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Λαϊκό», κα Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εργαστηρίων του Ε.ΣΥ.Δ., κ. Ι. Σιταράς καθώς και πλήθος επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις δομές υγείας της χώρας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η διαπίστευση να αποτελέσει το πλαίσιο μιας εύρυθμης λειτουργίας για τις δομές πρωτοβάθμιας υγείας, και όχι μόνο, όπως ακριβώς συμβαίνει στις λοιπές χώρες της Ε.Ε., αλλά και να αναδειχθούν τα οφέλη της για τον Έλληνα ασθενή, μιας και μόνο σε περιβάλλον ποιότητας μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

Για το Ε.ΣΥ.Δ. αυτή η εκδήλωση αποτελεί την αρχή για μια εκτεταμένη προσπάθεια να διαπιστευθούν οι πρωτοβάθμιες δομές υγείας της χώρας, ενώ η δέσμευση τόσο του Προέδρου, κ. Κωσταντίνου Κούρταλη, όσο και του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Χρήστου Νέστορα, ήταν η αμφίδρομη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, ώστε το όραμα για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας να γίνει πραγματικότητα.

pic2pic3

Αναζήτηση