ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε.ΣΥ.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ HELLASLAB

Το Ε.ΣΥ.Δ. και η Ελληνική Ένωση Εργαστηρίων – Hellas lab διοργανώνουν την Παρασκευή 27.11.2020 και ώρα 14:00 ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με το σώμα αξιολογητών και τα διαπιστευμένα Eργαστήρια από το Ε.ΣΥ.Δ. με τίτλο:

«Εξ αποστάσεως αξιολόγηση Eργαστηρίων και η Aναθεωρημένη Οδηγία ΟΕΕ-20»

H τηλεδιάσκεψη θα γίνει με την πλατφόρμα webex στην οποία θα συνδεθούν τα στελέχη και η Διοίκηση του Ε.ΣΥ.Δ., η Διοίκηση της Hellaslab και οι Επικεφαλής Αξιολογητές του Ε.ΣΥ.Δ. Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδίδεται ζωντανά σε κανάλι Youtube για παρακολούθηση από τους αξιολογητές και τα εργαστήρια

Το πρόγραμμα της ενημερωτικής τηλεδιάσκεψης:

14:00 – 14:05: Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Δ. κ. Κ. Κούρταλη

14:05 – 14:20: Παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Hellaslab «Χρήση της απομακρυσμένης αξιολόγησης στην Ευρώπη από την πλευρά των Eργαστηρίων». Επίσης θα παρουσιασθούν και αποτελέσματα από το ερωτηματολόγιο που αποστέλλεται με την παρούσα πρόσκληση και αφορά τις επιπτώσεις της πανδημίας και τη διεξαγωγή των απομακρυσμένων αξιολογήσεων.

14:20 – 14:30: Οι εξελίξεις και οι επιπτώσεις της πανδημίας στις αξιολογήσεις και στο έργο του Ε.ΣΥ.Δ. – κ. Σ. Ποδάρας, Δ/νων Σύμβουλος του Ε.ΣΥ.Δ.

14:30 – 15:00: Παρουσίαση Οδηγίας ΟΕΕ-20 και σχετικών θεμάτων – Ι. Σιταράς, Δ/ντης Δ/νσης Διαπίστευσης Εργαστηρίων

15:00 – 16:30: Συζήτηση – Θα προηγηθεί γραπτή επιστολή ερωτημάτων

 

Σχετικό Υλικό:

H αναθεωρημένη οδηγία ΟΕΕ-20 (κάντε κλικ)

Στον σύνδεσμο θα βρείτε το ερωτηματολόγιο της Hellaslab (https://forms.gle/v52SdZapNi9hD8w86) σχετικά με τις απομακρυσμένες αξιολογήσεις.

 

Παρακαλούμε για ερωτήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή της ΟΕΕ-20 να αποστείλετε email στις διευθύνσεις: [email protected] και [email protected]

Τα ερωτήματα μπορεί να αφορούν τις δυνατότητες εφαρμογής, ΙΤ ερωτήματα, τρόπος αξιολόγησης κ.α.

Αναζήτηση