ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ε.ΣΥ.Δ. ΣΤΗ FOOD EXPO 2022

To E.ΣΥ.Δ. συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOOD EXPO 2022, με δικό του περίπτερο, εκπροσωπώντας το χώρο της Διαπιστευμένης Πιστοποίησης στον τομέα αυτό, ενώ την Κυριακή 13/3 οργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, εκδήλωση με θέμα “Η Διαπιστευμένη Πιστοποίηση στα τρόφιμα και ποτά, ως προστιθέμενη αξία στις εξαγωγές”.

Ομιλητές ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας, η ΓΓ Βιομηχανίας, κα Θέμις Ευτυχίδου, όπως και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ε.ΣΥ.Δ., κ. Χρήστος Νέστορας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Κωνσταντίνος Κούρταλης, Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Δ., ενώ χαιρέτησαν την εκδήλωση ο κ. Μιχάλης Μητσόπουλος, Εκπρόσωπος του Σ.Ε.Β. και ο κ. Γιάννης Καλλιάς, Πρόεδρος της HellasCert.

Η έμφαση δόθηκε σε προϊόντα ακριτικών περιοχών και συγκεκριμένα του Νομού Έβρου, της Λήμνου, της Σάμου και της Κέρκυρας, με τη συμμετοχή παραγωγών από αυτά τα σημεία, οι οποίοι και εξέθεσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αλλά και τις διεξόδους που τους παρέχει η Διαπιστευμένη Πιστοποίηση.

Το Ε.ΣΥ.Δ. δεσμεύεται και για άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Αναζήτηση