Επικοινωνία

Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.)

Θησέως 7, Καλλιθέα Αθήνα, Τ.Κ. 176 76
Τηλ.: 210 7204600
Fax: 210 7204555

E-mail: esyd[at]esyd.gr
Παράπονα: complaints[at]esyd.gr
Δ/νση Φορέων: bodiesdiv1[at]esyd.gr
Δ/νση Εργαστηρίων: labsdivision[at]esyd.gr

Οδηγίες Πρόσβασης προς τα γραφεία του Ε.Σ.Υ.Δ.

Γραφεία του Ε.ΣΥ.Δ.
Σταθμός Συγγρού-Φιξ, έξοδος Συγγρού-Δράκου. Στη συνέχεια, μέσω της οδού Δράκου ως την οδό Βεϊκου (πορεία 2′) και: Τρόλεϊ Νο 5 ή Νο 1, στάση “Γαργαρέτα” στη γωνία των οδών Δράκου και Βεϊκου (όχι το Νο 15) μέχρι τη στάση “Δημοτικό Στάδιο” (4 στάσεις) και 40 μ. προς τα πίσω, Θησέως 7, ή 13′ με τα πόδια μέσω της οδού Βεϊκου και της πεζογέφυρας πάνω από την Καλλιρρόης, και δεξιά προς την οδό Θησέως, στο τέλος της πεζογέφυρας.

Σταθμός Ταύρος – Ελ. Βενιζέλος, έξοδος Π. Τσαλδάρη. Στη συνέχεια: μέσω της οδού Αγ. Πάντων, μέχρι την Ελ. Βενιζέλου (5′) και το Τρόλεϊ Νο 5 ή Νο 1 (στάση Χαροκόπου) μέχρι τη στάση “Δημοτικό Στάδιο” (2 στάσεις), ή 15′ με τα πόδια μέσω των οδών Αγ. Πάντων και Ελ. Βενιζέλου μέχρι την αρχή της γέφυρας Κουκακίου.

Νο 5 (Γραμμή Λαμπρινή – Σύνταγμα – Τζιτζιφιές) ή

Νο 1 (Γραμμή Πλ. Αττικής – Τζιτζιφιές – Μοσχάτο), μέχρι τη στάση “Δημοτικό Στάδιο”.

Στάση Φιξ. Στη συνέχεια 15′ με τα πόδια μέχρι Ε.ΣΥ.Δ.

Από το κέντρο της Αθήνας:
μέσω Λ. Συγγρού, δεξιά στην κατεύθυνση “Καλλιθέα” (πριν από τη γέφυρα της Λ. Συγγρού) και αμέσως ύστερα από την κάθοδο από τη γέφυρα Κουκακίου, στο επίπεδο της Ελ. Βενιζέλου, ύστερα από τα φανάρια, στρίβετε απότομα δεξιά προς την οδό Θησέως, ή μέσω Καλλιρρόης, ακολουθείτε, κάτω από τη γέφυρα της Λ. Συγγρού, την κατεύθυνση “Καλλιθέα” και συνέχεια όπως παραπάνω. ή μέσω οδού Πειραιώς ή Λ. Κωνσταντινουπόλεως, στη συνέχεια οδός Χαμοστέρνας/Π. Τσαλδάρη/Καλλιρρόης και έξοδος δεξιά (είτε αμέσως ύστερα από τη μεταλλική πεζογέφυρα στο ύψος του Κουκακίου και 100m στον παράδρομο είτε στη Shell/Eurobank) και ακολούθως απότομα δεξιά γύρω από τη Shell και δεξιά, ύστερα από τα φανάρια, προς την οδό Θησέως.

 

Από τον Πειραιά και τα Ν. Προάστια:
μέσω Λ. Συγγρού, δεξιά στη Φραντζή, δεξιά στην Καλλιρρόης στην κατεύθυνση “Καλλιθέα” και συνέχεια μέσω της γέφυρας Κουκακίου, όπως παραπάνω, ή μέσω της Λ. Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), αριστερά στην οδό Αργυρουπόλεως μέχρι την Καλλιρρόης και συνέχεια έξοδος δεξιά, όπως παραπάνω.